Contact

Detalii contact

Adresa

Str. Avram Iancu nr. 20, Cluj-Napoca

Telefon

0744887448

Email:

office@requiem.ro

Echipa REQUIEM va poate oferi consultanta gratuita si va poate raspunde la orice intrebare, apeland Serviciul info-clienti disponibil NON-STOP: 004-0744887448

Pregatirea si efectuarea serviciului de repatriere a persoanei decedate, dintr-o tara din Uniunea Europeana in Romania, presupune respectarea unor legi si etape.

SC REQUIEM SRL este o firma funerara Autorizata pentru a asigura servicii de repatriere decedati si transport funerar international, atat familiilor indoliate cat si firmelor a caror angajati isi pierd viata in accidente de munca.

Prin echipa si serviciile de care dispunem, avand un parc cu masini funerare de ultima generatie , dotate cu toate echiparile necesare unui transport funerar international, putem organiza repatrieri din/spre Uniunea Europeana.

Asiguram si intocmim toate actele necesare pentru eliberarea unui pasaport mortuar, precum si restul documentelor sau autorizatilor necesare repatrierii decedatului.

Pe durata transportului, asiguram serviciul de conservare a corpului, astfel incat la destinatie sicriul sa poata fi deschis pentru ca cei de acasa sa-si poata lua ramas bun de la persoana decedata.

In vederea pregatirii transportului funerar, se parcurg o serie de etape pe care SC REQUIEM SRL le asigura:

  • Intocmirea documentelor
  • Servicii de imbalsamare certificata si de conservare a corpului/tanatopraxie
  • Intocmirea documentelor in vederea obtinerii Pasaportului Mortuar
  • Intocmirea documentelor Consulare
  • Asigurarea unui sicriu special pentru repatrierea internationala
  • Preluarea sicriului de la domiciliul persoanei decedate sau de la morga
  • Documentele vamale
  • Transportul sicriului la destinatia din tara in care realizam repatrierea

 

 

SC REQUIEM SRL va ofera garantia faptului ca suntem profesionisti in domeniul transport funerar international si ca vom respecta intru totul cerintele dumneavoastra.

Costurile unui transport funerar, , vor fi influentate de serviciile cerute de dumneavoastra (tipul de sicriu, taxe comunei din tara unde a avut loc decesul, taxele serviciului de politie mortuara ( sanepid), eventuale taxe consulare, costul la urgenta a apostilei ( in tarile unde legislatia o cere ) costuri servicilor de imbalsamare, distanta in km.

Firma de servicii funerare REQUIEM detine masini funerare ce respecta normele prescrise de lege pentru realizarea in siguranta a transportului funerar, inclusiv pentru distante foarte lungi.

Avem doar masini marca Mercedes-Benz, omologate si echipate corespunzator pentru a efectua acest serviciu in conditii de maxima igiena si siguranta.

Repatrierea decedatilor se efecueaza la cele mai inalte standarde impuse de Uniunea Europeana, la cel mai bun raport pret-calitate.

Efectuam: repatrieri din Italia, repatrieri din Germania, repatrieri din Franta, repatrieri din Spania, repatrieri din Elvetia, repatrieri din Anglia, repatrieri din Belgia, repatrieri din Olanda, repatrieri din Norvegia, repatrieri din Luxemburg, repatrieri din Ungaria, repatrieri din Austria, repatrieri din Irlanda, repatrieri din Suedia, repatrieri din Danemarca.

Suna acum!